Ne todelliset syyt?

Suomi halutaan "ytimiin" hinnalla millä hyvänsä. Integraatiotaan syventävässä EU:ssa tehdään käytännössä niinkuin Saksa ja Ranska päättää. Turha tässä on silmiään räpytellä ja yrittää yhtään väittää mitään muuta. Taustalla liikkuu isoja asioita. Euroopan unionista on hyvää vauhtia tulossa nykyajan "suomettumisen" Neuvostoliitto jota ei saa varmaan kohta enää kritisoidakaan.

Suomi 100 juhlavuosi ja kyky tehdä omaa itseä koskevia päätöksiä ? Emme päätä kohta enää omaa turvapaikkapolitiikkaammekaan. Nykyiset sovitut säiset siirrot vain Suomi on toteuttanut. Mallioppilas "Kyllä herra/rouva komissaari"- linjalla kuvitellaan että päästään sinne hyötymään lähipiiriin tai jotain muuta olematonta. No ehkä se jonkun kohdalla henkilökohtaisesti tuokin onnen. Mutta yhä useampi asia päätetään tulevaisuudessa EU:ssa enemmistöpäätöksellä. Jokainen kyllä ymmärtää mitä se tulee tarkoittamaan. Mikäli Suomen etu ja EU:n (tai sen ison jäsenen) etu on ristiriitainen, Suomen etu häviää. Sen näkee mm. Kaikista ilmastosopimuksiin liittyvästä päätöksenteosta. Ihan jokaisesta tulee "turpaan" ja täällä vielä moititaan jos vaikka joku sattuu kritisoimaan. Kyllä on ihme touhua!

Tämänpäivän Iltalehden jutun mukaan syy heivata PS kesällä ulos oli EU-kriittisyys. Ne puolitoista vuotta jotka oli kuntapoliitikkona nieltävä hallituksen politiikkaa, todella usein taustalla ihmeteltiin miksi ihmeessä PS -ministerit suostuvat vaikka mihin. No, tämähän ei periaatteessa ole mihinkään muuttunut hallitukseen jääneen porukan osalta. Linkki blogissa mainittuun juttuun:

http://m.iltalehti.fi/politiikka/201711182200543188_pi.shtml?utm_campaig…

ArtoNurmi
Perussuomalaiset Pori

Kaupunginvaltuutettu
Sähkö - ja automaatiotekniikan insinööri
Yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta pitkään jo kiinnostunut, mutta vasta vuonna 2012 kuntavaaleissa poliittisesti aktivoitunut perheenisä. Tykkään pohtia asioita, joskus vähän kriittisestikin, mutta se johtuu yleensä realismin kaipuusta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu